Friday, March 30, 2012

hokeh... setelah sekian lama aku stop berblog dan hari ini aku memulakan kembali aktiviti menulis blog. tapi kali aku nak tulis je ape2 yang aku suka. tak kisahlah nak citer pasal kucing ke.. pasal jalan2 carik pasal ke.. pasal tunggu aku kat kat simpang ke.. pasal makanan spesel ke.. pasal telur mata kerbau spesel yang boleh berklip <-- opss ini aku pinjam ayat Johan pagi era yang aku dengar pagi tadi keh keh keh

kenapa aku sebelum ni aku stop berblog? wah macamlah bertahun2 aku tak bukak blog. padahal baru je 2 bulan aku tak bukak blog kui kui.. alaaa bukan ape pun.. aku cume malas nak tulis pasal wedding preparation or wedding review.. bosan dowh! sbb dah setahun lebih aku dok tulis pasal wedding.. last2 aku macam muak dan ade rase macam nak muntah bile dok citer pasal wedding.

aku tak tau la macam mane ex-B2B ni boleh stay untuk citer pasal wedding diorang walaupun wedding dah 2-3 tahun sudah. opss sorry.. aku bukan nak kutuk or ape ke cume aku je yang rase pelik sebab aku tak macam tu. aku baru 2 bulan kawen aku dah bosan nak citer pasal wedding kui kui kui.. atau aku yang pelik kot?? muahahahaha

lagi satu aku biase ternampak ade yang dok post status kat FB dok canang pasal laki masing2.
'oh dia suami terhebatku abad ini'
'dia kurniaan terbaik aku'
'tak sabar nak tunggu laki balik dari keje'
'laki baru 5 minit keluar g keje aku dah mula rindu'
'menunggu lakiku pulang di jendela...'
'hari ni masak spesel untuk laki ku'
'walaupun aku tak pandai masak tapi lakiku puji masakan aku.. sedap katenye'
yolah tijah.. air tangan isteri confirm lah sedap.. kang cakap tak sedap kang ade yang makan siku kang... muahahhaa... sorry gurau senda di petang hari.. hehehee

kenapa aku start berblog kembali? ermmm.. kalau ikut mula2 dulu memang malas nak terjebak kat dunia blog ni lagi. tapi bile tak de keje macam bosan pulak sbb tak de benda yang nak dibuat. nak tulis novel kang jadi novelis terhebat abad ini sampai produser berebut2 nak jadikan filem (berangan je lah dek non wahahaha). nak sambung menulis kat blog yang dah ade macam bosan pulak *bosan lagik.. agaknye aku kot yang cepat bosan.. bosan pada benda yang sama kui kui kui..* ni yang aku bukak blog baru ni... mintak2 tak bosan laaa.. kalau bosan gak buat blog lain ahahahaha...

oklah nanti kalau ade yang nak di update esok lusa tulat aku sambung balik yek.. ok daaaa...
 
Copyright (c) 2010 Marea Zada. Design by Wordpress Themes.

Themes Lovers, Download Blogger Templates And Blogger Templates.