Tuesday, April 3, 2012

disebabkan masih didalam mood nak g jalan meh aku share pic mase g honeymoon kat Golden Palm Resort & Spa, Sepang Gold Coast.. tempat memang tip top very the keleesssss gitew.. tapi area sepang ni bukan ade tempat nak g shopping.. so kepada sesapa yang ade niat untuk tujuan membeli belah harap maaf la ye.. kalau nak shopping sila g langkawi.. oh langkawi pun harga lebih kurang kat tanah besar je sekarang ni.. bukan macam dulu harga memang betul2 murah..

Golden palm ni ade private beach.. so kalau nak beriadah boleh la jalan2 kat private beach.. nak tgk sunset ke sunrise boleh la lepak kat tepi pantai ni.. aktiviti lain boleh berbasikal.. ke mana? tak tahu la pulak aku ke mana arah tujuan yang sebenarnye sbb aku tak join pun acara berbasikal tu.. mula2 laki aku berangan nak naik basikal tapi harammmm... kah kah kah...

infinity pool katenye.. memang pun.. cube tgk pool ni macam terus masuk dlm air laut... cantik okeh..
aku tak mandi la pula kat sini.. rasa rugi pun ade.. almaklum la aku tak bawak baju berenang kui kui kui...
Premier Travelers Palm Villa - yang ni villa kita orang..cantik tak??? mestilah cantik kaannnn...
villa ni 2 tingkat.. kitaorang duduk tingkat atas sbb tu design bumbung dia macam tu.. kalau stay tingkat bawah pakai plaster ceiling je murah sikit laaa dari tingkat atas.. harga bilik berbeza sbb design ceiling.. yang lain semua sama... huhuhu
konon2 amek type ni sbb nak feel macam mane laaa rasenye bumbung atap ni..huhuhu padahal same je kui kui kui..
makanan kat 'bila-bila cafe' macam biase lah standard hotel 5 star tetapi... ade tetapinya.. tetapi makanan tak banyak pilihan laaa...dah try rase semua dah tapi macam tak cukup.. uikkss.. ni makan ke muntakedarah? ahahaha
makan tengah hari kami makan kat 'sepoi-sepoi restaurant' sedap jugak .. kat sini bukannye ade gerai2 makan kampung.. ade tu ade tapi malam je dia bukak.. kalau ade yg bukak siang pun tak banyak pilihan.. so kita orang makan je la kat situ.. senang..

kesimpulannya.. sape yang nak try boleh la try.. memang best.. oh kat sini sangat2 sesuai untuk rest and relax..kalau dah penat2 keje dan terasa nak berehat boleh lah datang ke sini... bukan jauh pun dekat je dari kl.. drive je.. tak payah nak naik flight jauh2...ngeeeee~~~~

oh jangan lupe try welcome drink air serai..sedap dan badan rase sejuk je.. kita orang siap mintak tambah hahhaha tak malu.. serius sedap.. tekak kitaorang boleh terima tapi tak tau la tekak korang boleh terima atau tak muahahahhaa....

1 comments:

Anonymous said...

banyak lalat tak? org kata banyak lalat sebab dekat tempat penternakan ayam. betul ker?

Post a Comment

 
Copyright (c) 2010 Marea Zada. Design by Wordpress Themes.

Themes Lovers, Download Blogger Templates And Blogger Templates.