Friday, May 11, 2012


jalan-jalan cari makan.. aku mmg suka makan dan suka cari makan.. aku jeles pada orang yg banyak makan tapi tetap maintain kurus.. huh.. aku makan sikit je badan terus naik.. haiyak...

burger bakar... masih baru dan hot kat KL ni.. nak nak Burger Bakar Kaw Kaw kat seksyen 2 Wangsa Maju.. haiyooo mau makan wajib beratur panjang2 dan tunggu 1-2 jam baru dapat makan itu burger.. aku tak sanggup nak beratur sebab aku jenis tak sabar uhuks... depa kena tukaq strategi lah aku rase.. sebab ramai pelanggan tapi service lambat... haisy...

burger bakar yang aku try ni kat wangsa maju jugak tapi kedai lain.. nama kedai - Burger Deel hik hik macam begedil yang ade kentang + daging tu.. ni lawak ke betul2? ok ok betul tak tipu name kedai Burger Deel... buat masa sekarang ni tak perlu beratur untuk makan burger.. haaa kan best tu... isi dalam burger ade epal dan boleh pilih nak mangga pun ade.. oh daging pun ade mcm2 danging.. nak lamb ade.. nak ostrich pun ade.. ayam.. daging.. rusa..

ok lah.. kalau rajin leh try..daaaa
 
Copyright (c) 2010 Marea Zada. Design by Wordpress Themes.

Themes Lovers, Download Blogger Templates And Blogger Templates.