Monday, September 8, 2014

Fuhh... dengan semangat yang berkobar2 nak turunkan berat badan kak merrie buatlah strawberry smoothies ni utk ganti menu makan malam.. tak mow makan nasik di malam hari... gittewww katanye.. bukan susah pun buat smoothies ni.. lagi senang dari kacang goreng.. kacang goreng nak kena letak minyak.. panaskan kuali.. pastu baru masukkan kacang.. dah goreng tak leh lelama pulak kang hangus dahhh pahit pulok... smoothis ni tak yah risau pahit.. manis jek.. mcm kak merrie gittewww.. auwww...

Pic en. Gugel

Resepi Strawberry Smoothies sedap , lazat, berkhasiat gittewww..

Bahan2:

Ais
Susu rendah lemak
Strawberry / mango / bluberry
CHINCH SHAKE VANILLA SHAKLEE



Bahan2 nak buat strawberry smoothies

Cara2 nak buat smoothies:


1. Masukkan ais


2. Masukkan susu rendah lemak. Kalau nak masukkan
Susu segar/fullcream nnt tak jadi diet pulok.. so
Better pakai susu rendah lemak.
3. Masukkan strawberry / mango / bluberry

4. Masukkan 2 skoop CINCH SHAKE VANILLA SHAKLEE
5. Blend guna 'shake n' take'
senang gillerr weiiii...

6. Siap! Leh terus minum..
Freshhhh..
Amacam? Senang jekkk.. tak yah ajar dah taw kot.. ehehehe.. jom try.. best!
Sedap, kenyang, berkhasiat, sihat tawww... nak lagi best letak yogurt.. tp kt rumah kak merrie takde yogurt.. lupe nak beli uhuks..

Kalau nak order CINCH SHAKE VANILLA leh contact kak merrie terus 012-3995850.. kalau nak beli blender 'shake n' take' tu pun leh bgtau kat kak merrie terus ye... daaaaa.....

0 comments:

Post a Comment

 
Copyright (c) 2010 Marea Zada. Design by Wordpress Themes.

Themes Lovers, Download Blogger Templates And Blogger Templates.